Energi- behandlinger » Access Bars behandlingAccess Bars

 

En Access Bars behandling er til stor gavn, når du har besluttet dig for at lave ændringer i dit liv.

Access ønske er at hjælpe dig til at anerkende dig selv, som det uendelige væsen du er i virkeligheden er, og til at begynde at skabe et liv større end du troede var muligt. som et uendeligt væsen, fungerer du ud fra en uendelig evne til at opfatte, til at vide, at være og til at modtage. Med den bevisthed er alt muligt hele tiden, og du har ubegrænsede valg.

Som et begrænset menneske har man tendens til at fungere ud fra tanker og følelser. Access Consciousness handler om at frigøre dig fra dine tanker og følelser polaritet, fastlåsthed,betingelser og begrænsninger. Når du fungerer ud fra denne begrænsede tilstand, har du meget begrænsede muligheder og meget lidt at vælge imellem.

Polaritet forhindrer os i at se tingene som de virkelig er, og forhindrer os dermed i at ændre det vi gerne vil ændre. Det fastholder os i at fungere ud fra drama og ud fra denne virkeligheds følelser og intrger. Vores afhængighed af polarisering, er en af de største afhængigheder der er.

Den mest effektive måde at frigøre os fra denne afhængighed er, ved at fungere ud fra rummlighed. Rummelighed er der hvor alt bare er et interessant synspunkt. Rummelighed giver os mulighed for at blive opmærksom på alle de steder i vores liv, hvor vi enten er enig med andre og danner alliancer, eller hvor vi tager afstand fra noget og reagerer. Det kan være i forhold til synspunkter, tanker, følelser, overbevisninger, fordømmelser, overvejelser og konklusioner. 

Vi kan begynde at frigøre os, ved at minde os selv om, at alt hvad vi tænker, føler, tror på, drømmer eller har besluttet, bare er et interessant synspunkt.

"Bevisthed er evnen til at være til stede i dit liv, hvert eneste sekund, uden at dømme dig selv eller nogen anden. Det er evnen til at modtage alt, at afvise intet, og til at skabe alt det du ønsker i livet, mere storslået end det du har nu, og større end du kan forstille dig.


Du fortjener at få det godt, og fornemme at livet kan blive letter med flere glædens timer. 
 
Anne Johnsen Kongensgavevej 37 1 sal 3200 Helsinge Nordsjælland | CVR-nr: 30 79 33 72 | Tlf.: +45 28 72 76 24