KST for børn » Teenagere



I teenageårene sker den største udvikling psykisk og fysisk i hele livet

 

Mange teenageproblemer opstår som følge af den store udvikling man oplever i teenageårene. Vores tids teenagere oplever et stort press fra hjemmet, skolen, socialt og evt. fra eftermiddagsjobs og øvrige fritidsaktiviteter.
Dette press kan føre til stress og ubalance, hvilke ofte resultere i hovedpine, kort lunte og smerte andre steder i kroppen.

Teenagere oplever en høj grad af stimuli fra tv, musik og computere. De skal med andre ord være på hele tiden i den "ydre" verden.

For at opnå en god balance, er det fantastisk vigtigt også at være opmærksom på de indre værdier og søge roen. Kranio Sakral Terapien giver en høj grad af afspænding og samtidig øges kropsbevidstheden, hvilket har en positiv indflydelse på teenagerens udvikling og overskud i forhold til sig selv og sine omgivelser.

Jeg behandlede eksempelvis en teenager, som efter 5-6 behandlinger gik fra at være meget opfarende og let til irritation til at blive rolig og mere i balance med sig selv, hvilket han selv og hans nærmeste familie naturligvis var meget glade for.

Ring og bestil tid på telefon
28 72 76 24. Klik her for informaiton om priser
Spædbørn med kolik eller søvnbesvær har stor glæde af Kranio Sakral Terapi (KST). Læs mere her.
Lider du af hovedpine og migræne kan Kranio Sakral Terapi (KST) hjælpe dig. Læs mere her.
Anne Johnsen Kongensgavevej 37 1 sal 3200 Helsinge Nordsjælland | CVR-nr: 30 79 33 72 | Tlf.: +45 28 72 76 24