Massage​19 års erfaring med massage  -Massage til øget velvære 

 

Udover Kranio Sakral terapi giver jeg også massage. Jeg kan tilbyde dig følgende behandlingsformer:


Afspændingsmassage af ryg & nakke:

Løsning af ryg og nakke forbedre flovet i rygsøjlen, som modvirker: bla. hovedpine, træthed, øm nakke og ryg, spændte skuldre & arme.

 

Ansigtsmassage:

Løsner spændinger i hud, muskler og bindevæv. Dette er medvirkende til at bringe nyt liv, bevægelighed samt harmoni ind i dine ansigtstræk.

Vi har mange spændinger bla. I kæbe/pande og øjenområde. Alle disse spændinger medvirkende til rynker. Derfor er det vigtigt at få afspændt ansigt/hoved ind imellem, 

for at modvirke rynker som kommer med tiden.

Du vil også se mere oplagt ud efter en ansigtsmassage.Samt føle dig mere afslappet, denne afslappethed vil andre også kunne se.


Fodmassage:

Dine fødder er en vigtig del af din krop. Det er dem som skal bringe dig nemt og enkelt

rundt om dagen. Derfor er en god afspændingsmassage til stor gavn for dig.

Punkter på fødderne står i direkte forbindelse med bestemte steder og organer i kroppen. Når ømme reflekspunkter på fødderne afspændes med massage, kommer der en lethed i fødderne efterfølgende.  

 

Kropsmassage:

Denne omsorgsfulde massage af kroppen, der aktivet hjælper kroppen af med affaldsstoffer som ligger ophobet i muskler og lede.

Bringer varme ind i kroppen som får tankerne til at flyder stille gennem hovedet for langsomt at tømmes. Dette giver dig ro, så du kan synke ind i dig selv. Massagen er for alle som trænger god og grundigt til at slappe af, hvad enten det er på grund af et stressende job, følelsesmæssig krise eller bare trang til total afslappelse.

 

Hovedbundmassage og afspænding af kranium knogler:

 

Ved regelmæssige behandling vil kredsløbet Forbedres betydelig i og omkring Hoved og ansigtet, hvilket har betydning for hovedpine, spændinger om øjne, pande, kæber samt nakke spændinger. Sådan en behandling giver en dejlig lettelse af hoved

og der aktiveres mange Nerveforbindelser på denne måde, som har forbindelse til indre organer samt Ansigtsnerven (facialis).

       

  Kontakt mig på telefon/Sms:                   28 72 76 24

Ring og bestil tid på telefon
28 72 76 24. Klik her for informaiton om priser
Spædbørn med kolik eller søvnbesvær har stor glæde af Kranio Sakral Terapi. Læs mere her.
Lider du af hovedpine eller migræne? Kranio Sakral Terapi kan hjælpe dig. Læs mere her
Anne Johnsen Kongensgavevej 37 1 sal 3200 Helsinge Nordsjælland | CVR-nr: 30 79 33 72 | Tlf.: +45 28 72 76 24