Brugerne sigerDel dine oplevelser eller erfaringer med behandling med Kranio Sakral Terapi eller en af de øvrige behandlingsformer med andre mennesker.

Det er kun ved at dele vores erfaringer, at alle bliver klogere.

Ring og bestil tid på telefon
28 72 76 24. Klik her for informaiton om priser
Dit navn:  
Din kommentar:  
21-09-2022
Bettina:
Jeg har i flere år gået hos Anne, og får hjælp til at komme oven på ved sygdomme eller skader, men også bare almindelig afspænding i stressede perioder.  Jeg dyrker meget sport  og får jævnligt overanstrengt et eller andet, og jeg er slet ikke tvivl om, at behandlingen hos Anne får kroppen til at hele hurtigere . Jeg kan tydelig mærke, at min krop arbejder  på en  behagelig måde og løsner spændinger  både under og efter behandlingen.   Senest opsøgte jeg Anne for at få støttende behandling i forbindelse med en infektion  (som ikke kan behandles med antibiotika, kun hvile ). Jeg føler, at jeg er blevet hurtigere rask takket være de ugentlige behandlinger.
16-12-2020
Elene Maryan Rød:

Jeg takker mig selv for, at blive Guidet til, at det blev dig Anne, der skal hjælpe mig med din behandling og energi Tusind tak, Anne - efter 2 behandlinger, er jeg godt på vej tilbage til mig selv igen. Du er en fantastisk person og dygtig til dit fag, Kranio Sakral og kropsmassage har hjulpet mig. Jeg ser frem til min 3 behandling.
Jeg kan med største sindsro anbefale Anne. Hilsen en tilfreds kunde.
07-06-2019
Tina Bruun:
Min gamle far på 93, har mistet sin gangfunktion og sidder meget i en stol, bruger ikke sin krop så meget mere. Han oplever at han mister mere og mere energi og få ofte problemer med vejrtrækning og urinvejene.
Annes massage er så energi fyldt, han fortæller at han kan mærke energien komme tilbage og han igen kan trække vejret frit.

Tak til Anne for at have reddet min far gentagende gange fra at give op, give ham lyst til mere og give ham ro og lindre smerter i hans krop.
DU er fantastisk.
30-10-2015
Vibeke Højbjerg:
Jeg er kommet med min søn hos Anne tre gange. Vi er netop flyttet til byen, hvilket har været en stor omvæltning for han og givet ham spændinger i nakken. Vi har før med succes med at bruge KST.. Da jeg ringer til Anne og forklarer at Christian har ondt i nakken, føler jeg hun nærmest smider hvad vi har i hænderne og lader os komme med det samme.
Som 7 årig kan der være en vis betænkelighed ved fremmede, men der går ikke lang tid før jeg kan se, han slapper fuldstændig af og efter en behandling er han lige i kroppen igen og i super godt humør.

I dag har han igen været i behandling, efter mindre end 5 minutter er han så afslappet at han falder i søvn, hvilket jeg aldrig har oplevet før. Anne kunne rigtig komme til at arbejde med ham.

Jeg har selv været i hænderne på Anne og det er så fantastisk hvad hun kan. Der er en ro i min krop og mit sind efter en behandling.

Jeg kan give Anne mine varmeste anbefalinger, hun kan bare noget med hendes hænder og hendes dejlige rolige måde at være på.
25-10-2012
Henriette may-olsen:
Jeg bruger selt Kranio sakral teapi, jeg fik store problemer med ondt i mine fødder. Det er betændte hælsporre. Jeg prøvede forskellige ting. fys, kioprakter, og nu igang med behandling med prp behandling hos reumatolo, det er meget smertefuldt. Jeg valgte så at snakke med anne om problemet, da min krop ikke kunne klare mere smerte.Jeg får sprøjtet blod ind i senen i venster fod, da jeg så skulle have nummer to behandling, den skulle jeg så have i højre fod, st var betændelsen ved at trække sig langsomt tilbage. Vi har nu besluttet at fortsætte med prp behandlig i venstre fod men Kranio-sakral klare højre fod. Jeg er sikker på jeg var så stresset at min krop ikke kunne helbrede sig selv men havde brug for hjælp. Lægen sagde at det kan tager fra 2 til 5 år uden behandling. han mener hvis jeg fortsætter kan det gøres på 12 uger Da kroppen nu helbreder sig selv, jeg skal bare holde mig i ro.Så klare kroppen resten.
25-10-2012
Henriette may- olsen:
Vi har en pige der har problemer med at koncetere sig, vi har brugt kranio-sakral teapi siden hun var 4 år. Nu er hun 14 år hun kan nu selv mærke når hun har brug for behandling. Nå hun føler hun er fyldt op i hovedet, siger hun jeg tror lige vi skal ringe til anne jeg er lidt forvirret. Så får hun 3 til4 gange og er så på banen igen.
15-03-2011
Micha:
Hov der er vist lidt rod i datoerne, men budskabet er det samme :O)
Det er selvfølgelig tirsdag den 8. torsdag den 10, lørdag den 12. og mandag den 14...
15-03-2011
Micha:
Min datter på 15 år danser hip hop flere timer flere gange om ugen. I forbindelse med træning til DM i april træner hun ekstra meget. Søndag den  6 marts får hun en fibersprænging  i ryggen, men vælger at danse videre trods smerter, hvilket hun også gør mandag den 7. marts. Tirsdag kan hun nærmest ikke gå. Hun har smerter fra låret og op til nakken.

Så sker miraklet...Vi kontakter Anne, som giver hende en behandling svarende til en børnemassagetid tirsdag den 7. Der er en lille forbedring onsdag, men torsdag oplever hun er mærkbar forbedring. Hun får så en tilsvarende behandling torsdag den 8. og igen lørdag den 10.

Mandag den 12. marts - en lille uges tid efter skaden - danser hun igen 1,5 time uden smerter overhovedet. Det er bare vildt!
Mange hilsner
Micha
Anne Johnsen Kongensgavevej 37 1 sal 3200 Helsinge Nordsjælland | CVR-nr: 30 79 33 72 | Tlf.: +45 28 72 76 24