KST for børn » SpædbørnSpædbørn med kolik og søvnbesvær har glæde af KST -behandling 

 

Spædbørn kan behandles fra de er få uger gamle. Fødslen er en voldsom proces, hvor kraniet bliver trykket sammen og hovedet bliver måske drejet og trukket i. Man skønner, at ca. 88% af nyfødte udsættes for skader i lettere eller sværere grad ved fødslen, og for nogle børn kommer knoglerne i hovedet ikke rigtig på plads igen. Det er kort fortalt det, som man ved KST-behandling søger at rette op på.

 

Hjælp til spædbørn med kolik og deraf følgende søvnbesvær

 

Jeg har erfaring med at hjælpe spædbørn, der har kolik. En af de typiske fødselsskader er problemer med nakken, som mange børn får, på grund af måden de står i fødselskanalen på. Disse nakkeproblemer kan udmønte sig i et pres på centralnervesystemet, som i sidste ende kan give problemer med tarmsystemet og derved et spædbarn med koliksmerter.
Ved at løsne nakkemuskulaturen og have opmærksomhed på tarmsystmet og mavesækken oplever de flest spædbørn hurtigt en effekt af behandlingen.

 

Spædbørn født ved hjælp af kejsersnit  

 

Børn, der bliver født ved hjælp af kejsersnit, kan få en lavere kranio sakral rytme end børn, som bliver født vaginalt. Ved en vaginal fødsel, hvor barnet presses igennem fødselskanalen, bliver kraniet trykket kraftigt sammen. Det er gunstigt for den kranio-sakrale rytme. Den bliver stimuleret, og barnet får naturligt en hurtig og stabil rytme.
Ved kejsersnit forbliver den kranio-sakrale rytme derimod lav. Det kan påvirke hele systemet til at være noget mere trægt end ved en vaginal fødsel, hvilket kan give senfølger taleproblemer, hyperaktivitet eller motoriske problemer mv.
Kranio Sakral Terapien hjælper med at sætte den kranio sakrale rytme op og derved afhjælpe evt. senfølger forårsaget af den lave kranio sakrale rytme.


Børn der har svært ved at sutte

 

Har dit barn svært ved at gribe om brystet eller en sut? Så kan det skyldes skævhed i mundhulen, som ved hjælp af Kranio Sakral Terapi blidt og nænsomt kan rettes.

 

Ring og bestil tid på telefon
28 72 76 24. Klik her for informaiton om priser
Kranio Sakral Terapi (KST), hvad er det og hvorfor virker det? Læs mere her.
Nakke og rygsmerter? Kranio Sakral Terapi (KST) hjælper dig. Læs mere her.
Anne Johnsen Kongensgavevej 37 1 sal 3200 Helsinge Nordsjælland | CVR-nr: 30 79 33 72 | Tlf.: +45 28 72 76 24