KST for børn » Større børnLæseproblemer, koncentrationsbesvær eller grovmotoriske problemer?

 

Mange børn kan have glæde af Kranio Sakral Terapi når de oplever problemer med at lære at læse, at sidde stille og koncentrere sig eller har problemer med motorikken. Disse ubalancer kan alle skyldes påvirkning fra skævheder i nakke, ryg og bækken. Skævheder, som jeg igennem Kranio Sakral Terapien retter op på.

 

Læseproblemer og koncentrationsbesvær

 

Kranio Sakral Terapi hjælper børn der oplever vanskeligheder i skolen med bl.a at lære at læse, skrive mv. Nogen forskere mener, at eksempelvis ordblindhed skyldes nedsat blod cirkulation til den del af hjernen, hvor vi bearbejder de visuelle indtryk fra øjnene. Denne del af hjernen hedder occipitallappen.
 
Jeg kan igennem behandlingen rette op på skævheder så der kommer gang i blodcirkulationen og andre processer i kroppen.
Jeg har gode erfaringer med børn, der havde læseproblemer, som efter at have fået Kranio Sakral Terapi efterfølgende har kunne mærke en stor forskel.
Barnets evne til at koncentrere sig forøges ligeledes som følge af Kranio Sakral behandlingen

 

Grovmotoriske problemer

 

Børn der oplever problemer af grovmotorisk karakter har ligeledes stor glæde af KST-behandling. I gennem behandlingen frigører jeg evt. spændinger i kroppen som kan virke begrænsende på bevæg-apparatet og derved grovmotorikken. 


Jeg behandlede blandt andet en 6-årig dreng, som havde problemer med balancen og grovmotoriken. Efter kun 2 behandlinger kunne han cykle, og han begyndte at svømme med armvinger- uden at være bange.

 

Vådliggere

 

Børn der tisser i sengen er ikke et ualmindeligt problem. Nogen børn oplever problemet selv i en relativ høj alder. Det kan skyldes et manglene homon som hjernen skal producer til natten, for at regulere urin mængden til natten.

Kranio Sakral Terapien har vist sig som en af de gode alternativer. Mange børn oplever at de stopper med at tisse i sengen i løbet af et behandlingsforløb.


 

Ring og bestil tid på telefon
28 72 76 24. Klik her for informaiton om priser
Kranio Sakral Terapi (KST), hvad er det og hvorfor virker det? Læs mere her.
Nakke og rygsmerter? Kranio Sakral Terapi (KST) hjælper dig. Læs mere her
Anne Johnsen Kongensgavevej 37 1 sal 3200 Helsinge Nordsjælland | CVR-nr: 30 79 33 72 | Tlf.: +45 28 72 76 24